Page 1 of 1

CMIS

Posted: Wed May 29, 2019 1:39 pm
by tamires
Hi!

I tried use CMIS protocol for get document, but don't work.
this is my URL:http://localhost:8080/service/cmis/getD ... ocId=xxxxx.

I can't understand how to use CMIS protocol.
ERRO.PNG
ERRO.PNG (6.54 KiB) Viewed 340 times

Re: CMIS

Posted: Thu Jun 06, 2019 1:21 pm
by agaspa
You can get some information from our wiki
https://wiki.logicaldoc.com/wiki/CMIS

You can use CMIS Workbench to access LogicalDOC via CMIS and to test the support to CMIS specs

Re: CMIS

Posted: Fri Jun 07, 2019 2:21 pm
by tamires
It's work !
Thanks

Re: CMIS

Posted: Mon Jun 10, 2019 2:17 pm
by agaspa
Hi @tamires,
in attachment you can found a simple class that we use to test some feature of the CMIS in LogicalDOC.

It is included in module logicaldoc-cmis, requires Apache Chemistry v0.14