scan

News and other important event for the LogicalDOC community.

Moderator: car031

color6972
Posts: 2
Joined: Mon Dec 29, 2014 6:59 pm

scan

Mon Dec 29, 2014 8:16 pm

is any know LogicalDOC Community version 7.1.2 have ability for scan?

Thanks in advance.
agaspa
Posts: 529
Joined: Tue Apr 20, 2010 8:24 am

Re: scan

Tue Dec 30, 2014 12:13 pm

No, the open source version of LogicalDOC (LogicalDOC Community Edition) does not have the capability of scanning.

But if you have purchased a scanner most likely you already have a software to perform scans.
Usually manufacturers like HP or Epson attach one or more DVDs of software to their products and generally within them there is a scanning software.

Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests