Change the branding of a specific tenant in community version

LogicalDOC has many interesting features, but requires some configuration process to show its full potential.

Moderator: car031

RonakKothari
Posts: 3
Joined: Tue Feb 13, 2018 9:53 am

Change the branding of a specific tenant in community version

Tue Feb 13, 2018 10:02 am

Hi,

I tried to change branding in community version 7.6.4. however it always choose the default one.
Is there any way through which we can change the branding(Change of icon,logo etc.) in community version, as this feature is available in other version apart from community version.

Thanks in advance.!
shatzing
Posts: 80
Joined: Tue Jan 21, 2014 9:46 am

Re: Change the branding of a specific tenant in community version

Thu Feb 15, 2018 11:02 am

The branding option is only available in the commercial editions of the software, see the feature comparison table https://www.logicaldoc.com/features

For what regards LogicalDOC Community Edition I think that the best option is to change the images in the source code and rebuild the webapp

Another way would be to work directly on the CSS of the skin.
Currently LD 7.7.3 uses Tahoe as a skin, while LogicalDOC CE 7.6.4 instead used the skin Simplicity
RonakKothari
Posts: 3
Joined: Tue Feb 13, 2018 9:53 am

Re: Change the branding of a specific tenant in community version

Fri Feb 16, 2018 8:48 am

Hi,
I checkout the source code for version 7.6.4 community version.
when i am trying to build it through maven(logicaldoc-7.6.4-src\community\logicaldoc\pom.xml) i am getting below error.

[INFO] Scanning for projects...
[ERROR] [ERROR] Some problems were encountered while processing the POMs:
[FATAL] Non-resolvable parent POM for com.logicaldoc:logicaldoc:7.6.4: Failure to find com.logicaldoc:logicaldoc-parent-pom:pom:82 in http://maven.repository.redhat.com/techpreview/all was cached in the local repository, resolution will not be reattempted until the update interval of jboss-ga-repository has elapsed or updates are forced and 'parent.relativePath' points at wrong local POM @ line 5, column 11
@
[ERROR] The build could not read 1 project -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] The project com.logicaldoc:logicaldoc:7.6.4 (C:\Users\rkothari6\Downloads\logicaldoc-7.6.4-src\community\logicaldoc\pom.xml) has 1 error
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.


My pom.xml is as below:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>com.logicaldoc</groupId>
<artifactId>logicaldoc-parent-pom</artifactId>
<version>82</version>
</parent>
<groupId>com.logicaldoc</groupId>
<artifactId>logicaldoc</artifactId>
<version>7.6.4</version>
<packaging>pom</packaging>
<name>logicaldoc</name>
<description>
LogicalDOC is an open-source enterprise class
Document Management System developed by
LogicalDOC Srl, based on the Java Platform.
</description>

Can you please help.!
shatzing
Posts: 80
Joined: Tue Jan 21, 2014 9:46 am

Re: Change the branding of a specific tenant in community version

Fri Feb 16, 2018 9:45 am

You should download the source package, unpack it then follow the instructions in the included file README.txt
https://sourceforge.net/projects/logica ... p/download
manishdhiman83
Posts: 1
Joined: Tue Mar 06, 2018 8:21 am

logicaldoc on wildfly server

Tue Mar 06, 2018 8:38 am

Hi,
Does anyone know how to run logicaldoc on wildfly server.
I having error while deploy the war on wildfly server.

Thanks
agaspa
Posts: 696
Joined: Tue Apr 20, 2010 8:24 am

Re: Change the branding of a specific tenant in community version

Tue Mar 06, 2018 9:26 am

Hi manishdhiman83,
LogicalDOC requires Java JDK 8,
so first you have to check that in your server environment.

Then you can make a zip of the error logs and post it in attachment so that we can examine it.
Also it can help to know the version of WildFly server and of the LogicalDOC CE you're trying.

Return to “Configuration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests