Search not working

We tried to make LogicalDOC as intuitive as possible, but an advice is always welcome.

Moderator: car031

dremelts
Posts: 8
Joined: Wed Mar 13, 2019 5:06 pm

Search not working

Fri Nov 20, 2020 2:44 pm

I am using LDCE 7.7 on Linux Mint 19.1

Recently, the search function in LD has stopped working. No matter if I search in Tags, Filename or Content it always returns zero results. I have dropped the index and reindexed everything, I have uninstalled and reinstalled the app. If I check the index it says no problems were detected with this index. When I check the count it shows 2169 entries (which seems about right).

How do I fix this?
dremelts
Posts: 8
Joined: Wed Mar 13, 2019 5:06 pm

Re: Search not working

Tue Dec 08, 2020 6:13 pm

Any ideas anyone? Does anyone know if there are any log files that I could review to see what might be happening here?
dremelts
Posts: 8
Joined: Wed Mar 13, 2019 5:06 pm

Re: Search not working

Wed Dec 09, 2020 2:40 am

Okay, I found the log and it says:
Could not initialize class com.ibm.icu.text.SimpleDateFormat

I have determined that this class is in a jar file called: com.ibm.icu_4.4.2.v20110823.jar, a copy of which resides in location: ~/Android/Sdk/tools/lib/monitor-x86_64/plugins on my linux file system.

Is it possible to just copy this file to some place in my LD installation. Well, of course I know it's possible, I mean where should I copy it. Or, am I on the wrong track?

Return to “Usage”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest