Adding a local languange with source code from Logical doc

Problems with installing LogicalDOC? No problems, the solution is closer than you think.

Moderator: car031

zothiwa
Posts: 1
Joined: Tue Jun 28, 2011 1:34 pm

Adding a local languange with source code from Logical doc

Fri Jul 01, 2011 9:09 am

Dear friends,

I wanna ask something about create a new local language from source code that I've downloaded before.

I've trace the source that related to creating or adding a new language. And there's a part, that name is language.xml. In that source, you must add a new name language to them. But when I trace whole source about logicaldoc, I can't find that source.

So, Please can you tell where that source goes...? :D
mmeschieri
Posts: 242
Joined: Mon Apr 19, 2010 3:40 pm

Re: Adding a local languange with source code from Logical

Mon Jul 04, 2011 7:54 am

The language.xml you are referencing is not part of the LogicalDOC sources. If you want to contrubute a new localization, please refer to this guide: http://wiki.logicaldoc.com/wiki/Translate_LogicalDOC

Return to “Installation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests